Het ritme van de tijden

dagboek christelijke meditatie

Auteur(s): Alberte van Ess, Lex Boot

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 19,99
Dit boek wil een gids zijn als je christelijke meditatie een plek wilt geven in je leven. Ook biedt het een schat aan materiaal voor begeleiders van meditatiegroepen.
Dit boek wil een gids zijn als je christelijke meditatie een plek wilt geven in je leven. Ook biedt het een schat aan materiaal voor begeleiders van meditatiegroepen.

Het boek biedt voor elke week een basismeditatie met geestelijke verstilling en daaraan voorafgaand een oefening om het lichaam te ontspannen. Na deze basismeditatie volgen verdiepings- en variatiemogelijkheden voor elke dag.
Er wordt een verbinding gelegd tussen het christelijke gedachtegoed en de natuur om ons heen. De basis wordt gevormd door de vier seizoenen en de daarmee verbonden spirituele thema's. De bezinningstijden van het kerkelijk jaar hebben daarbinnen eveneens een plek gekregen.
Een toegankelijk boek, welke achtergrond je ook hebt!

Alberte van Ess is predikante in de stad Groningen en bestuurslid van Vacare, platform voor meditatief leven binnen de PKN. Zij geeft veel meditatiecursussen.
Lex Boot is eindredacteur van het Handboek christelijke meditatie en auteur van de Kleine gids voor christelijke meditatie. Hij schreef de uitgebreide inleiding.
 
ISBN 9789023928034
Subtitel dagboek christelijke meditatie
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 216
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 145 mm
Hoogte 221 mm
Dikte 18 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Mediapakket Download
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Alberte van Ess, Lex Boot