Muziekeditie

Auteur(s): Gerrit Koele

Bindwijze: Hardback

Ook verkrijgbaar als: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 45,00
Muziekeditie met melodielijn en akkoorden.De editie 2015 van Op toonhoogte is een revisie van de vorige editie die in 2005 op de markt kwam. Een deel van de liederen is vervangen en andere liederen zijn toegevoegd.

Gratis verzending binnen Nederland!

Muziekeditie met melodielijn en akkoorden.
De editie 2015 van Op toonhoogte is een revisie van de vorige editie die in 2005 op de markt kwam. Een deel van de liederen is vervangen en andere liederen zijn toegevoegd. Het uiteindelijke resultaat is een bundel met circa 570 liederen (ruim 100 meer dan de vorige editie).

De HGJB heeft de liederen zorgvuldig geselecteerd op inhoud en op waarde voor verschillende generaties in de kerk. De liederen zijn onder gebracht in verschillende rubrieken, zodat de liederen ook de verschillende geloofselementen weerspiegelen.

Psalmen in diverse uitvoeringen: van de Geneefse melodieën tot Psalmen voor Nu 'klassiekers' uit de kerkelijke traditie: o.a. Liedboek voor de Kerken, Zingende Gezegend, Hervormde Bundel 1938 en Johannes de Heer. Nieuwe liederen van o.a. Sela, Opwekking en andere internationale bronnen.
Kinderliederen van o.a. Elly & Rikkert, Alles wordt nieuw, opwekking voor kids en Jan Visser.
 
ISBN 9789023970231
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 640
Bindwijze Hardback
Druk 5
Taal Nederlands
Breedte 180 mm
Hoogte 248 mm
Dikte 34 mm
NUR code 709
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Naast een uitgebreide selectie kinderliederen bevat de vernieuwde liedbundel psalmen, gezangen en liederen uit diverse tradities. Dat maakt deze bundel bijzonder geschikt voor jeugdwerk, gezinnen en ontmoetingen tussen jongeren en ouderen in de gemeente.

Opwekking magazine

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Gerrit Koele