Hou(d)vast

om vandaag je geloof te belijden

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 14,99
Wat gelooft een christen? En hoe leef je als christen?
Wat gelooft een christen? En hoe leef je als christen? Over die twee vragen gaat het in 'Hou(d)vast'. Het is geschreven voor jongeren (en ouderen) die van plan zijn om hun geloof in Jezus Christus publiek te belijden - in de kerk én voor hun omgeving. Maar ook voor andere jongeren die nadenken over geloven in deze tijd geeft dit boek veel belangrijke informatie.

Op een aansprekende manier worden 21 basisthema's van het christelijke geloof voor het voetlicht gebracht, zoals: God leren kennen, de Bijbel, het verbond, gebed, discipelschap en de vrucht van de Geest. Het boek stimuleert om daar met anderen over in gesprek te gaan: groepsleden (in de belijdeniscatechese), andere gemeenteleden; en figuurlijk ook met de belijdenisgeschriften van de kerk. Want geloven doe je niet in je eentje en gelukkig ook niet als eerste.

Op deze manier wil 'Hou(d)vast' laten zien hoe het christelijk geloof houvast biedt in een wereld waarin nog maar weinig zeker lijkt te zijn. Daarmee is het ook een oproep: houd eraan vast!

Aan het boek werkten de volgende predikanten mee: M. Klaassen, A.J. Kunz, A.J. Mouw, W.C. Polinder, E.J. Terpstra, T.C. Verhoef, B.J.D. van Vreeswijk, G.C. Vreugdenhil, B.E. Weerd, R.F. de Wit.
Eindredactie: HGJB


De HGJB is een landelijke jongerenorganisatie in de Protestantse Kerk van Nederland. Ze organiseert activiteiten voor jongeren, ontwikkelt materialen voor jeugdwerk en catechese, en adviseert plaatselijke gemeenten bij het opzetten van goed jeugdwerk.
 
ISBN 9789023928638
Subtitel om vandaag je geloof te belijden
Bindwijze Paperback
Druk 4
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 16 mm
NUR code 707
Imprint Jes!

Revolutionaire methode voor belijdeniscatechese Het is over met de traditionele belijdeniscatechisatiemethoden waarin je braaf antwoorden over Bijbelgedeeltes op stippellijntjes invult. Het is tijd voor Hou(d)vast, in één woord: magnifiek!

www.kameel.nl

 

Door de indeling in 21 geloofsonderwerpen is dit verfrissende boek bij uitstek geschikt als uitgangspunt voor belijdeniscatechese in de gereformeerde traditie.

NBD Biblion

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van