Iedere dag een nieuw begin

dagelijks op weg met het liedboek

Auteur(s): Nienke van Andel

Bindwijze: Hardback

Ook verkrijgbaar als: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 23,50
Dit boek helpt het Liedboek te gebruiken in het persoonlijk geloof- en gebedsleven. Het bevat 365+ verrassende en inspirerende meditaties en gedachten bij liederen, geschreven door diverse auteurs.

Gratis verzending binnen Nederland!

Dit boek helpt het Liedboek te gebruiken in het persoonlijk geloof- en gebedsleven. Het bevat 365+ verrassende en inspirerende meditaties en gedachten bij liederen, geschreven door diverse auteurs.
Dit boek biedt verschillende ingangen om het Liedboek te gebruiken in het persoonlijke geloofs- en gebedsleven. De thematische insteek, waarbij thema's als dank, bevrijding, verwondering en woede aan bod komen, maakt het mogelijk snel een serie liederen en meditaties te vinden die aansluit bij de persoonlijke situatie. De 52 thema's worden elk in zeven dagen behandeld, wat het gebruik van dit boek als een dagboek in de hand werkt. Auteurs uit verschillende kerkgenootschappen en contexten verzorgden verrassende, ontroerende en bijzondere invalshoeken bij de liederen. Een register op liednummer, ten slotte, maakt dat dit boek ook als een naslagwerk kan dienen. Ook kunnen de dagstukjes uitstekend dienst doen als vergaderopening.

Met bijdragen van Nienke van Andel, Wim Ruessink, Kees Baggerman, Marrit Bassa, Aviva Boissevain, Judith Cooiman, Harrie de Hullu, Rosaliene Israël, Marloes Meijer, Rinske Scholten, Martin Snaterse, Jan Willem Stam en Ingrid de Zwart.

Nienke van Andel doet promotie-onderzoek naar de totstandkoming van het nieuwe Liedboek. De overige medewerkenden zijn als kerkmusicus of predikant werkzaam binnen de Protestantse Kerk in Nederland.
 
ISBN 9789023928683
Subtitel dagelijks op weg met het liedboek
Aantal bladzijdes 384
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 144 mm
Hoogte 224 mm
Dikte 30 mm
NUR code 709
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling