Ik heb er genoeg van!

over liefde, lijnen en leven met God.

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 15,99
Praktisch boek voor vrouwen die hun geloof in G od willen verbinden met een gezond en bewust omgaan met hun lichaam.Met de stijgende BMI’s in Nederland stijgt ook de vraag naar goede informatie over afvallen. De markt wordt overspoeld met boeken die beweren dé sleutel te bevatten tot een strak lichaam.Auteur Els van der Vlist besefte dat er ondanks al die informatie één vraag mist: hoe betrek ik God bij mijn afslankambities?In dit boek laat de auteur zien hoe de lezer, in plaats van zich schuldig te voelen, kracht kan putten uit haar relatie met God.Door ervaringen van andere vrouwen, prikkelende vragen, gebeden en verhelderende Bijbelteksten begeleidt het boek de lezer naar een nieuwe, gezonde leefstijl en een positief zelfbeeld.
Praktisch boek voor vrouwen die hun geloof in G od willen verbinden met een gezond en bewust omgaan met hun lichaam.
Met de stijgende BMI’s in Nederland stijgt ook de vraag naar goede informatie over afvallen. De markt wordt overspoeld met boeken die beweren dé sleutel te bevatten tot een strak lichaam.
Auteur Els van der Vlist besefte dat er ondanks al die informatie één vraag mist: hoe betrek ik God bij mijn afslankambities?

In dit boek laat de auteur zien hoe de lezer, in plaats van zich schuldig te voelen, kracht kan putten uit haar relatie met God.
Door ervaringen van andere vrouwen, prikkelende vragen, gebeden en verhelderende Bijbelteksten begeleidt het boek de lezer naar een nieuwe, gezonde leefstijl en een positief zelfbeeld.
 
ISBN 9789023925941
Subtitel over liefde, lijnen en leven met God.
Aantal bladzijdes 168
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 137 mm
Hoogte 217 mm
Dikte 17 mm
NUR code 860
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van
Koop bloemen!
€ 14,50
Lieve dochter
€ 10,50