Ik kan het niet loslaten!

over piekeren, perfectionisme en slapeloze nachten

Auteur(s): Annemarie van Heijningen-Steenbergen

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Tijdelijk niet op voorraad - reserveer een exemplaar via Boekenwereld.com

€ 15,99
In 'Ik kan het niet loslaten' beschrijft Annemarie hoe ze destijds vastliep in perfectionisme en controledrang. Haar verhaal gaat over de keerzijde van een te groot verantwoordelijkheidsgevoel, haar jarenlange slaapstoornis en de moeizame weg naar genezing.Annemarie stelt kritische vragen, niet alleen aan zichzelf maar ook aan God.
In 'Ik kan het niet loslaten' beschrijft Annemarie hoe ze destijds vastliep in perfectionisme en controledrang. Haar verhaal gaat over de keerzijde van een te groot verantwoordelijkheidsgevoel, haar jarenlange slaapstoornis en de moeizame weg naar genezing.
Annemarie stelt kritische vragen, niet alleen aan zichzelf maar ook aan God. Een eerlijke worsteling, met als ondertoon: 'Ik laat U niet los, voordat U mij hebt gezegend.'

Dit boek bevat, naast veel praktische en pastorale handvatten, ook psychologische adviezen en zelfhulptips van Kees Roest (psychotherapeut bij Eleos en auteur van o.a. 'Niets moet, alles mag').

Dit boek is een must have voor slechte slapers - en eveneens voor 'moeilijke loslaters', voor mensen die worstelen met prestatiedrang en een lage zelfwaarde. Een boek dat je - anders dan bij veel andere zelfhulpboeken - in één adem uitleest en je helpt sterker en stabieler in het leven te staan.

'Een kwetsbaar, ontroerend, humoristisch en eerlijk boek dat herkenning oproept en handvatten biedt, niet alleen voor mensen met slaapstoornissen.' - Mirjam van der Vegt, schrijver, spreker en trainer


Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is spreker, schrijver en columnist voor 'EO-Visie'. Ook van haar hand: 'Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn', 'Voor jou wil ik de allerbeste dochter zijn', 'Refomeisje' en 'Het geheim van de Hoogste'.
 
ISBN 9789023920281
Subtitel over piekeren, perfectionisme en slapeloze nachten
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 15 mm
NUR code 860
Imprint Boekencentrum

Na elk hoofdstuk volgt praktisch advies van Kees Roest, psychotherapeut bij Eleos, en een coachend deel van Van Heijningen, gebaseerd op psychologische adviezen.

Reformatorisch Dagblad

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Annemarie van Heijningen-Steenbergen