Ik zal regen geven

Auteur(s): Rae Meadows, Claudia Visser

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 19,99
Ik zal regen geven van Rae Meadows is een historische roman die zich afspeelt in Oklahoma, VS, tijdens de zogenaamde ‘Dust Bowl’ van de jaren dertig, de tijd van droogte en stofstormen. In deze prachtige roman brengt Rae Meadows een onvergetelijke familie in barre omstandigheden tot leven.
Ik zal regen geven van Rae Meadows is een historische roman die zich afspeelt in Oklahoma, VS, tijdens de zogenaamde ‘Dust Bowl’ van de jaren dertig, de tijd van droogte en stofstormen. In deze prachtige roman brengt Rae Meadows een onvergetelijke familie in barre omstandigheden tot leven. Een ontroerend en helend verhaal dat spreekt van hoop, moreel besef en bovenal van liefde.

Nergens kan Annie Bell aan het stof ontsnappen: het zit in haar haren, dringt de neusgaten van haar kinderen binnen en bedekt het vee in de stal. De oogst staat te verdrogen op het land. Dan komen de verwoestende stofstormen… Niet alleen Annie is wanhopig op zoek naar een uitweg. Annies echtgenoot wordt gekweld door dromen waarin de hemelsluizen wijd open gaan. En haar dochter kiest een uiterst gevaarlijke manier om aan de dorre streek te ontkomen.

Rae Meadows schreef vier veelgeprezen romans, waarvan Ik zal regen geven haar debuut in Nederland is. Ze woont met haar gezin in Brooklyn, New York.
 
ISBN 9789023954200
Subtitel Nee
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 288
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 27 mm
NUR code 342
Imprint Mozaiek
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling