In een ander licht

een bloemlezing. Gekozen en ingeleid door Gerard Swuste

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 24,25
Ton van der Stap (1934-2009) was schilder, publicist en vertaler. In een ander licht biedt een selectie uit zijn talrijke columns, artikelen, lezingen en preken.Ton van der Stap schreef over gewone dingen, zó gewoon, dat er eigenlijk geen woorden voor zijn.

Gratis verzending binnen Nederland!

Ton van der Stap (1934-2009) was schilder, publicist en vertaler. In een ander licht biedt een selectie uit zijn talrijke columns, artikelen, lezingen en preken.

Ton van der Stap schreef over gewone dingen, zó gewoon, dat er eigenlijk geen woorden voor zijn. Hij deed dat met een grote onbevangenheid en eerlijkheid. Zijn onderwerpen plukte hij uit zijn dagelijks leven: zijn huis, zijn boeken, de mystici, de dood, geluk, angst, God. Met een zachte, maar resolute beweging van de pen neemt hij je mee in een levenshouding waarin aandacht en liefde centraal staan. Zijn stukken lezen als een ontdekkingsreis door een bekende en vertrouwde wereld die, vanuit een ander gezichtspunt bezien, ineens heel anders oogt. Ton van der Stap leert ons lezen met onze ziel.

 
ISBN 9789021142944
Subtitel een bloemlezing. Gekozen en ingeleid door Gerard Swuste
Aantal bladzijdes 195
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 137 mm
Hoogte 217 mm
Dikte 19 mm
NUR code 728
Imprint Meinema, Uitgeverij

Een zeer rijk boek gevuld met de gedachten en mijmeringen van een bijzondere man.

De Roerom

 

Wie dit boek heeft gelezen, is dichterbij de mens Ton van der stap gekomen. in zijn teksten komt een bepaalde zachtheid naar voren waaruit blijkt dat de schrijver vool liefde naar de werled om hem heen keek.

De Roerom

 

Schrijf uw eigen beoordeling