In gesprek Tien beelden

Auteur(s): Bernard Luttikhuis

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 9,99
'Tien beelden' bespreekt in tien korte teksten tien gelijkenissen van Jezus. De auteur legt ze in eenvoudige en duidelijke taal uit en biedt daarbij vaak verrassende en inspirerende perspectieven.
'Tien beelden' bespreekt in tien korte teksten tien gelijkenissen van Jezus. De auteur legt ze in eenvoudige en duidelijke taal uit en biedt daarbij vaak verrassende en inspirerende perspectieven. Maar de auteur wil vooral laten zien dat Jezus in zijn gelijkenissen bewust uitdagend, vaak zelfs provocerend, sprak. Hij daagde er mensen mee uit om op een andere, nieuwe manier naar zichzelf en de wereld te kijken. Dit boekje nodigt de lezer uit die uitdaging aan te nemen.
Alle bijbelstudies zijn voorzien van gespreksvragen waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor bespreking in een groep.

In de serie 'In gesprek' verschijnen kleine maar krachtige boekjes voor gesprekskringen. Ieder deel bevat tien korte teksten en is voorzien van gespreksvragen en andere tips voor het kringgesprek.


Bernard Luttikhuis is predikant van de Protestantse Gemeente Haarlem.
 
ISBN 9789023970835
Subtitel Nee
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 88
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 126 mm
Hoogte 202 mm
Dikte 9 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Het boekje, een deeltje in de serie ‘In gesprek’, is vlot geschreven en geeft in duidelijke bewoordingen aan wat de auteur als kernthema van de gelijkenis ziet. Daarbij biedt hij ook allerlei voorbeelden uit de praktijk, die het betoog verhelderen en zeker de groepsbespreking ten goede kunnen komen.

NBD Biblion

Tien beelden is een boek met veel rijkdom voor het geloofsgesprek, en meer: een gids voor beter begrip van de gelijkenissen.

Friesch Dagblad

Schrijf uw eigen beoordeling