Israël en de Palestijnse gebieden

reisgids voor de bewuste bezoeker

Auteur(s): , Bas Ligthart

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als:

Schrijf een beoordeling

In herdruk - reserveer een exemplaar via Boekenwereld.com - beschikbaar vanaf 2019-11-19 00:00:00.

€ 20,99
Er is geen regio ter wereld waar op zo weinig vierkante kilometers zo veel geschiedenis is geschreven als juiste deze. Het gebied trekt dan ook jaarlijks drommen toeristen en pelgrims.

Gratis verzending binnen Nederland!

Er is geen regio ter wereld waar op zo weinig vierkante kilometers zo veel geschiedenis is geschreven als juiste deze. Het gebied trekt dan ook jaarlijks drommen toeristen en pelgrims. Maar zie je wat je ziet en ken je het verhaal achter de stenen? Zeggen al de namen die gidsen uit hun mond laten vallen je iets, of blijft het bij namen en ruïnes?

Israël en de Palestijnse gebieden is een reisgids voor onderweg en thuis. Een boek dat je op reis neemt door Israël en de Palestijnse gebieden. Een boek waarin historische en spirituele verbanden zichtbaar worden gemaakt, een boek dat je ter plaatse op ideeën brengt. Het bevat gerichte en verdiepende informatie voor de bewuste bezoeker van Israël, waarbij informatie over flora, fauna en voedsel niet ontbreekt.
Ook is het een makkelijk naslagwerk voor thuis, om snel iets te weten te komen over de bezienswaardigheden in deze fascinerende regio. Voor wie het gebied wil gaan bezoeken of voor wie thuis een bijbelverhaal wil plaatsen tegen zijn geografische achtergrond.
Het boek is toegankelijk geschreven. Hebreeuwse en Arabische woorden zijn vertaald. De registers, waaronder een index op aangehaalde bijbelteksten, en de vele illustraties in kleur maken deze reisgids extra toegankelijk.
 
ISBN 9789021142982
Subtitel reisgids voor de bewuste bezoeker
Aantal bladzijdes 199
Bindwijze Paperback
Druk 3
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 9 mm
NUR code 517
Imprint Meinema, Uitgeverij

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van , Bas Ligthart
Groeibijbel
€ 29,99
Jordanie
€ 9,99
Jordanië
€ 19,99