Ja, ik geloof

cursus voor belijdeniscatechese

Auteur(s): Kees van Dusseldorp

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 12,50
Wil je Jezus volgen? En daar in het openbaar belijdenis van doen?
Wil je Jezus volgen? En daar in het openbaar belijdenis van doen? Deze cursus helpt bij een goede voorbereiding. Persoonlijke en inhoudelijke thema's komen aan de orde. Daarbij krijgen jouw vragen alle voorrang!

'Ja, ik geloof' is een beknopte cursus voor een jaar belijdeniscatechisatie. Deze cursus stimuleert de groei van persoonlijk geloof, biedt bijbels inzicht in de geloofsleer en geeft een beeld van wat het betekent belijdend lid te zijn van de kerk.

Voor deze cursus is een doordachte opzet gekozen: Jezus Christus volgen, God de Vader kennen en door de Geest leven. De stof wordt overzichtelijk aangeboden. De vragen van belijdeniscatechisanten hebben voorrang. En als ze geen vragen meer hebben, brengen boeiende opdrachten ze met elkaar in gesprek.
'Ja, ik geloof' stimuleert de groei tot bewuste leerlingen van Christus, die met gezond Godsbesef zich laten leiden door de Heilige Geest.

Dr. Kees van Dusseldorp is predikant bij de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) te Schildwolde. Daarnaast is hij docent homiletiek (preekkunde) aan de Theologische Universiteit te Kampen.
 
ISBN 9789023970170
Subtitel cursus voor belijdeniscatechese
Aantal bladzijdes 96
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 9 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

In deze methode voor belijdeniscatechese bespreekt Van Dusseldorp ook gevoelige kwesties. Het lijden en kwaad in de wereld, stelt hij, krijgen we niet rond.

ND

 

Een fijn, overzichtelijk cursusboek voor belijdeniscatechese, dat je ook daarna goed kunt blijven gebruiken.

Wegwijs

 

Schrijf uw eigen beoordeling