10+

bijbels dagboek

Auteur(s): Arine Spierenburg-van Wijngaarden

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 13,99
Er is een boek dat veel boeiends te vertellen heeft over jou en wat j i j a l s jonge tiener meemaakt. En dat boek gaat ook nog over jouw vriendschap met de bijzonderste Persoon die bestaat.
Er is een boek dat veel boeiends te vertellen heeft over jou en wat j i j a l s jonge tiener meemaakt. En dat boek gaat ook nog over jouw vriendschap met de bijzonderste Persoon die bestaat. Word je al nieuwsgierig? Het is... de Bijbel!


Je beste Vriend voor altijd helpt je om (misschien wel voor het eerst) de Bijbel zélf te ontdekken. Je maakt een verkenningstocht dwars door de Bijbel. Je leert mensen kennen die eigenlijk heel erg lijken op jou. Je krijgt praktische tips voor je leven. Maar vooral: je ontdekt hoe ongelofelijk veel God van je houdt. Hij is je beste Vriend voor altijd. want Dáár gaat het om in de Bijbel!
 
ISBN 9789023927556
Subtitel bijbels dagboek
Aantal bladzijdes 192
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 171 mm
Hoogte 171 mm
Dikte 13 mm
NUR code 224
Imprint Jes!

Dit dagboek voor tieners is opgebouwd op de volgende manier; een introductie, een kort gedeelte uit de bijbel (staat niet afgedrukt en moet je dus zelf opzoeken in je bijbel), een uitleg en een afsluiter (een gebed, een spreuk of iets wat je kunt onthouden). Een heel aantal Bijbelboeken komen aan de orde. Aan het begin van een nieuw Bijbelboek volgt een korte inleiding op dat boek. Goed voor honderdzeventig dagen leesplezier. (HT)

Réveil

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Arine Spierenburg-van Wijngaarden
In Gods hand
€ 5,50
Samen leven met God
€ 17,99