Jongens met lef...

gods uitdaging voor jou!

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 14,99
Leuke dingen doen, meiden, omgaan met je ouders, seks en gaan voor God – dit boek laat jongens zien hoe ze een echte man worden! Je moet er in ieder geval lef voor hebben...Je bent pas een man als je 18 bent.
Leuke dingen doen, meiden, omgaan met je ouders, seks en gaan voor God – dit boek laat jongens zien hoe ze een echte man worden! Je moet er in ieder geval lef voor hebben...

Je bent pas een man als je 18 bent. Wat een onzin! Je bent een man, omdat je zo geboren bent – of in ieder geval, het is de bedoeling dat je er een wordt. De schrijver van dit boek neemt tienerjongens mee in een zoektocht naar het echte man-zijn. Wanneer ben je een man?, Hoe denkt een meisje?, Wanneer mag ik seks hebben?, Wat betekent mijn vader voor me? en andere jongensvragen. Dit boek laat op een heldere en humoristische manier zien hoe je op kunt groeien tot een echte man, met passie voor God.

De tekst wordt afgewisseld met leuke weetjes, tekeningen, persoonlijke verhalen en uitdagende doe-opdrachten!

Jordy Kroon is tienerwerker bij de HGJB. Hij heeft een bijzondere passie voor tieners en wil jongens helpen inzien hoe gaaf het is om man te zijn.
 
ISBN 9789023925729
Subtitel gods uitdaging voor jou!
Aantal bladzijdes 150
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 124 mm
Hoogte 180 mm
Dikte 18 mm
NUR code 702
Imprint Jes!

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van