Jouw reis door de Bijbel

dagboek voor kinderen 7+

Auteur(s): , Marieke ten Berge

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 13,99
Een mooie ontdekkingstocht voor kinderen van 6-9 jaar: zelf lezen in ‘de echte Bijbel’, aan de hand van herkenbare stukjes die de link leggen met hun eigen leven.Voorgelezen worden uit de (kinder-)bijbel is leuk, maar zelf lezen uit de ‘echte Bijbel’ is stoerder… - juist ook voor kinderen van 7-9 jaar. Ze hebben daar alleen wel een leeswijzer bij nodig die hen bij de hand neemt: welke verzen kun je lezen, wat betekent het en wat kun je ermee?Jouw reis door de Bijbel volgt twintig thema’s, steeds aan de hand van een persoon uit de Bijbel: tien uit het Oude en tien uit het Nieuwe Testament.
Een mooie ontdekkingstocht voor kinderen van 6-9 jaar: zelf lezen in ‘de echte Bijbel’, aan de hand van herkenbare stukjes die de link leggen met hun eigen leven.

Voorgelezen worden uit de (kinder-)bijbel is leuk, maar zelf lezen uit de ‘echte Bijbel’ is stoerder… - juist ook voor kinderen van 7-9 jaar. Ze hebben daar alleen wel een leeswijzer bij nodig die hen bij de hand neemt: welke verzen kun je lezen, wat betekent het en wat kun je ermee?

Jouw reis door de Bijbel volgt twintig thema’s, steeds aan de hand van een persoon uit de Bijbel: tien uit het Oude en tien uit het Nieuwe Testament. Op die manier ontdekken kinderen ook hoe de Bijbel ongeveer in elkaar zit. Aan het eind van elk ‘thema’ staat een tekening die ze ter afsluiting kunnen inkleuren.
 
ISBN 9789023926023
Subtitel dagboek voor kinderen 7+
Aantal bladzijdes 160
Bindwijze Paperback
Druk 4
Taal Nederlands
Breedte 150 mm
Hoogte 150 mm
Dikte 14 mm
NUR code 224
Imprint Jes!

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van , Marieke ten Berge