Karin Bloemen zingt Licht

eigentijdse teksten van Coot van Doesburgh voor 15 wereldmelodieën

Auteur(s): Coot van Doesburgh

Bindwijze: CD

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 17,99
LICHT voorziet 100 oude bekende kerkelijke melodieën en mooie internationale traditionals van nieuwe teksten. De liedjes zijn geschikt om te zingen bij alle grote en kleine momenten van het leven, zowel in de kerk als daarbuiten.Wie nu samen wil zingen, valt veelal terug in een religieus idioom dat niet meer wordt begrepen.
LICHT voorziet 100 oude bekende kerkelijke melodieën en mooie internationale traditionals van nieuwe teksten. De liedjes zijn geschikt om te zingen bij alle grote en kleine momenten van het leven, zowel in de kerk als daarbuiten.

Wie nu samen wil zingen, valt veelal terug in een religieus idioom dat niet meer wordt begrepen. Oude melodieën worden daardoor onzingbaar en gaan verloren, terwijl de muziek nog altijd raakt.

Coot van Doesburgh voorziet in de bundel LICHT honderd oude, bekende kerkelijke melodieën en mooie traditionals van nieuwe teksten. Initiatiefnemer Tom Mikkers, algemeen secretaris van de Remonstrantse Broederschap, vond theaterdiva Karin Bloemen bereid om de gelijknamige cd in te zingen.
 
ISBN 9789023967538
Subtitel eigentijdse teksten van Coot van Doesburgh voor 15 wereldmelodieën
Bindwijze CD
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 142 mm
Dikte 10 mm
NUR code 70
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling