Kennismakingspakket kerkmuziek & liturgie

GREGORIUSBLAD - ORGELVRIEND - LAETARE

Auteur(s):

Bindwijze: Tijdschrift

Schrijf een beoordeling

€ 7,95
Tijdschriftenpakket om kennis te maken met dit drietal tijdschriften op het gebied van kerkmuziek en liturgie. U ontvangt in dit kennismakingspakket van bovengenoemde tijdschriften één aflevering uit de lopende jaargang.
Aantal:
Het GREGORIUSBLAD biedt als tijdschrift voor liturgische muziek nieuws, achtergrondinformatie, opinies, muziekbesprekingen, interviews, historische artikelen, tijdschriftenoverzichten. Het geeft aandacht aan hedendaagse liturgische gezangen, kerkmuziek uit het verleden, muziek uit de verschillende kerkelijke tradities, liturgisch-muzikaal beleid, orgelmuziek, muziek voor jongeren en kinderen, gregoriaans.
Tweemaal per jaar ontvangen de abonnees een muziekbijlage (van 32 bladzijden) met daarin bladmuziek van nieuwe liturgische composities!

DE ORGELVRIEND is het maandblad voor orgelliefhebbers. In elk nummer is een keur aan nieuws rondom het pijporgel te vinden, zoals: restauratieverslagen, interviews met organisten en een uitgebreide agenda van orgelconcerten.
Voor orgelliefhebbers een must have!

Het tijdschrift LAETARE wil u enthousiasmeren om liturgie in al haar dimensies te verkennen en liturgie te ontdekken als ruimte waarin de ontmoeting met God mogelijk wordt.
LAETARE biedt achtergronden en ontwikkelingen van vieren in de 21e eeuw, publiceert interviews met liturgisch betrokkenen, bespreekt oude en nieuwe liederen, en geeft tekst-, beeld- en liedsuggesties voor de eredienst.
 
ISBN 97890239C0118
Subtitel GREGORIUSBLAD - ORGELVRIEND - LAETARE
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes Nee
Bindwijze Tijdschrift
Druk Nee
Taal Nee
Breedte Nee mm
Hoogte Nee mm
Dikte Nee mm
NUR code Nee
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling