Kennismakingspakket toerusting & inspiratie

OPEN DEUR - WOORD & DIENST - OUDERLINGENBLAD - HERADEMING

Auteur(s):

Bindwijze: Tijdschrift

Schrijf een beoordeling

€ 7,95
Tijdschriftenpakket om kennis te maken met uitgaven op het gebied van toerusting en inspiratie. U ontvangt in dit kennismakingspakket van bovengenoemde tijdschriften één aflevering uit de lopende jaargang.
Aantal:
De inhoud van OPEN DEUR is zeer gevarieerd – met ruime aandacht voor gedichten en beeldmateriaal – en is altijd opgebouwd rondom een thema. Het blad leent zich om besproken te worden in gespreksgroepen en op (thema)bijeenkomsten. Daarnaast kan het ook gebruikt worden bij het voorbereiden van diensten en vieringen.

WOORD & DIENST is een opiniërend magazine voor protestants Nederland. WOORD & DIENST informeert, inspireert en opinieert iedere maand de lezer. Dit tijdschrift is uitermate boeiend voor mensen in het kerkenwerk. Met een abonnement blijft u geïnformeerd over actuele ontwikkelingen op het protestantse erf.

OUDERLINGENBLAD is een maandblad voor pastoraat en gemeenteopbouw. Het meest en best gelezen tijdschrift binnen het kerkenwerk. Betrokken bij de kerk? Ouderlingenblad helpt u mee op te bouwen. De artikelen bevatten veel praktische tips en geestelijke reflectie voor allerhande kerkenwerk in uw gemeente. Ouderlingenblad helpt u te praten en te luisteren bij uiteenlopende situaties als ziekte, levensoriëntatie en relatieproblemen.
Veel vrijwilligers en professionals in het pastoraat hebben zich op dit tijdschrift geabonneerd. Een echt praktijkblad voor bezoekwerkers en betrokken kerkgangers!

Steeds meer mensen ontdekken de rijkdom van de christelijke spiritualiteit. HERADEMING wil u inspireren met aandacht voor hedendaagse spirituele stromingen en oog voor bronnen uit het rijke verleden. Daarnaast biedt HERADEMING praktisch gebruiksmateriaal voor uw eigen spiritualiteit. Verder in ieder nummer een interview met een inspirerende persoonlijkheid, boek- en cd-besprekingen en kort nieuws op het gebied van spiritualiteit.
 
ISBN 97890239C0218
Subtitel OPEN DEUR - WOORD & DIENST - OUDERLINGENBLAD - HERADEMING
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes Nee
Bindwijze Tijdschrift
Druk Nee
Taal Nee
Breedte Nee mm
Hoogte Nee mm
Dikte Nee mm
NUR code Nee
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling