Kijk, de kerk!

100 manieren om de zichtbaarheid van de lokale kerk te vergroten

Auteur(s): Neil Pugmire, James Holt, Henk Fonteyn

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 9,99
Meer en meer kerken en gemeenten zijn zich ervan bewust dat goede communicatie, intern en extern, vandaag de dag erg belangrijk is. Je hebt als kerk een boodschap te vertellen, iets moois te delen, maar hoe zorg je dat jouw geluid gehoord wordt?
Meer en meer kerken en gemeenten zijn zich ervan bewust dat goede communicatie, intern en extern, vandaag de dag erg belangrijk is.

Je hebt als kerk een boodschap te vertellen, iets moois te delen, maar hoe zorg je dat jouw geluid gehoord wordt? En hoe ben je als kerkelijke gemeente zichtbaar in dorp of wijk? En als het gaat om interne communicatie: hoe betrek je de gemeente goed bij alle nieuwe ontwikkelingen?
Om kerken te helpen bij de communicatie schreef Neil Pugmire een boek vol praktische adviezen en inspirerende voorbeelden. Hij laat zien hoe je met een effectieve communicatiestrategie je kerk en je missie in de hoofden en harten van drukke en overprikkelde mensen kunt brengen.

Een inspirerend handboek voor iedereen die zich bezighoudt met communicatie binnen de kerk.

Neil Pugmire is pr-adviseur voor het bisdom van Portsmouth en leidt landelijke pr-trainingen voor de Kerk van Engeland.
 
ISBN 9789023971009
Subtitel 100 manieren om de zichtbaarheid van de lokale kerk te vergroten
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 256
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 145 mm
Hoogte 226 mm
Dikte 23 mm
NUR code 814
Imprint Boekencentrum B.V.
Leesvragen Nee
Het meest opvallende van het boek is dat het bijzonder praktisch is. Wie de tijd neemt om er een half uur doorheen te bladeren krijgt meer goede ideeën aangereikt dan in een jaar gerealiseerd kunnen worden. Het meest verrassende daarbij is dat dit geen verlammend effect heeft, maar dat de lezer steeds weer gestimuleerd en geïnspireerd wordt om direct aan de slag te gaan. De Wekker, 08-12-2017

Schrijf uw eigen beoordeling