Komedie in vier bedrijven

bijbelstudies over Jona

Auteur(s): Stefan Paas, Gert-Jan Roest

Bindwijze: E-book: EPUB met watermerk

Ook verkrijgbaar als: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 4,99
Hoe kun je idealen koesteren zonder bitter te worden over alle mensen die maar raak leven? Is het mogelijk om hoog in te zetten en toch geduldig en liefdevol te blijven?
Hoe kun je idealen koesteren zonder bitter te worden over alle mensen die maar raak leven? Is het mogelijk om hoog in te zetten en toch geduldig en liefdevol te blijven? Het boek Jona laat zien hoe dat kan.


Ergens diep verborgen in de bladzijden van het Oude of Eerste Testament van de Bijbel ligt een pareltje van vier hoofdstukken: het boek Jona. Het is een spannend maar ook vermakelijk verhaal dat zomaar uit de lucht komt vallen met een hoofdpersoon van wie we niets weten, en dat plotseling in het luchtledige eindigt zonder dat we horen hoe het afloopt. Daar tussenin trekt in razend tempo een sprookjesachtige wereld voorbij: een schip, een storm, een monsterachtige vis, een reusachtig grote stad, een wonderboom. Het boek Jona schotelt ons een merkwaardige, spannende combinatie voor van idealisme en hoop, toewijding en vrolijkheid, onrecht en genade.
In dit bijbelstudieboek wordt Jona in vier boeiende bijbelstudies behandeld. Om het gesprek over Jona te stimuleren zijn bij iedere bijbelstudie gespreksvragen toegevoegd.
 
ISBN 9789023979333
Subtitel bijbelstudies over Jona
Bindwijze E-book: EPUB met watermerk
Taal Nederlands
NUR code 707
Imprint KokBoekencentrum Non-Fictie

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Stefan Paas, Gert-Jan Roest
Zinvol leven
€ 12,50
Ontworteld
€ 12,50
Geloven in de marge
€ 12,99
Eten met Jezus
€ 5,99
Eten met Jezus
€ 11,50
Ontworteld
€ 5,99