Koop bloemen!

hoe je voordeel haalt uit tegenslag

Auteur(s): Anne Westerduin

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 14,50
Op weg naar huis overkwam Anne Westerduin een ernstig auto-ongeluk. Abrupt werd er een pauze ingelast in haar drukke bestaan.
Op weg naar huis overkwam Anne Westerduin een ernstig auto-ongeluk. Abrupt werd er een pauze ingelast in haar drukke bestaan.

Anne werd afhankelijk van thuiszorg en lag maanden plat om haar gebroken rug te laten herstellen. Zo had ze alle tijd om na te denken: hoe ga je om met moeilijke dingen die je overkomen in je leven? Wat kun je doen als je zo geconfronteerd wordt met tegenslag?
In Koop bloemen! laat Anne zien dat je de moeilijke dingen van het leven niet weg hoeft te poetsen: ze zijn er nu eenmaal. Vaak leren ze je echter ook weer dingen over jezelf en de wereld om je heen, die je achteraf niet had willen missen. Elk hoofdstuk bestaat uit een persoonlijk dagboekfragment; daarnaast biedt ze de lezer coaching in diens moeilijkheden.

Koop bloemen! verscheen eerder onder de titel Ongeluk en maakt deel uit van een inspirerende serie over alles wat christenvrouwen bezighoudt. Anne Westerduin is verantwoordelijk voor de eindredactie van de serie.
 
ISBN 9789023920465
Subtitel hoe je voordeel haalt uit tegenslag
Aantal bladzijdes 120
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 137 mm
Hoogte 217 mm
Dikte 11 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling