Lees maar, er staat meer dan er staat

dagboek bij de Bijbel

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 21,49
Bijbels dagboek voor alle leeftijden. Helder en aantrekkelijk geschreven in ongedwongen, eigentijdse taal.Dien de Haan schreef een dagboek voor iedereen: in eenvoudige, directe taal vertelt ze wat ze in de Bijbel heeft ontdekt en hoe troostvol en bevrijdend dat is.Ze werkte systematisch de Bijbel door en koos ervoor om bijbelgedeelten thematisch uit te werken en er enkele weken aan te wijden.

Gratis verzending binnen Nederland!

Bijbels dagboek voor alle leeftijden. Helder en aantrekkelijk geschreven in ongedwongen, eigentijdse taal.

Dien de Haan schreef een dagboek voor iedereen: in eenvoudige, directe taal vertelt ze wat ze in de Bijbel heeft ontdekt en hoe troostvol en bevrijdend dat is.
Ze werkte systematisch de Bijbel door en koos ervoor om bijbelgedeelten thematisch uit te werken en er enkele weken aan te wijden. De lezer kan daarom wat langer bij elk bijbelboek vertoeven en de kern van het besproken gedeelte vasthouden. Haar werkwijze is bijbelgetrouw, authentiek en pastoraal. Haar taal is recht uit het hart, zonder omhaal van woorden en daardoor geschikt voor een breed publiek.
 
ISBN 9789023925668
Subtitel dagboek bij de Bijbel
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 23 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

De schrijfster is 25 jaar eindredacteur van de Elisabethbode geweest. In dit keurig uitgevoerde dagboek staan we telkens een week of langer stil bij een thema of een bijbelboek, met een aantal bijbelse uitzichtpunten daaromheen gegroepeerd. Ze schrijft heel betrokken en slaat een brug van de tekst naar de situatie van nu, zodat je je als lezer direct betrokken voelt. Ze schrijft vanuit een grote liefde en verwondering voor Jezus Die redt van de dood en het Leven is en uit genade het (eeuwige) leven schenkt en onderhoudt. Jaloers maken op de dienst van de Heere dat is de drive van de schrijfster.

De Reformatorische Omroep

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van
Wandelen met God
€ 7,99