Leven met Ignatius

op het kompas van de vreugde

Auteur(s): Nikolaas Sintobin

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 14,99
'God vinden in alle dingen'. Zo kun je de ervaring van Ignatius van Loyola, de stichter van de jezuïeten, samenvatten.
'God vinden in alle dingen'. Zo kun je de ervaring van Ignatius van Loyola, de stichter van de jezuïeten, samenvatten. Ignatius ligt aan de oorsprong van een spiritualiteit die wereldwijd miljoenen mensen bewuster doet leven. De ignatiaanse spiritualiteit is geen leer. Ze heeft meer weg van een gereedschapskist met instrumenten die we kunnen gebruiken om intenser te leven. De focus van deze leesbril voor het Evangelie is de persoonlijke ervaring van vreugde. Paus Franciscus, zelf jezuïet, is het sprekende bewijs dat die vreugde een leidraad kan worden.
Dit boek geeft concrete tips voor mensen die met beide voeten op de grond staan en zich uitgenodigd weten om verder te kijken.


Nikolaas Sintobin is internetpastor. Na een korte carrière als advocaat werd hij in 1989 jezuïet. Hij is gespecialiseerd in de jezuïtische spiritualiteit en pedagogie.
nikolaassintobin.blogspot.nl
 
ISBN 9789021143811
Subtitel op het kompas van de vreugde
Aantal bladzijdes 96
Bindwijze Paperback
Druk 3
Taal Nederlands
Breedte 126 mm
Hoogte 196 mm
Dikte 10 mm
NUR code 707
Imprint Meinema, Uitgeverij

Een dun boekje, maar bijzonder rijk van inhoud… de thematiek doet verrassend actueel aan. Interessant voor wie verder wil (onder)zoeken door de bijgevoegde lijst van websites en boeken.

Soteria

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Nikolaas Sintobin