Liefde in beeld

Auteur(s): Margreet de Heer

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Tijdelijk niet op voorraad - reserveer een exemplaar via Boekenwereld.com

€ 12,50
Over liefde valt veel te zeggen. Dat doet striptekenaar Margreet de Heer in dit boek dan ook.
Over liefde valt veel te zeggen. Dat doet striptekenaar Margreet de Heer in dit boek dan ook. Op een lichtvoetige, humoristische en tegelijk verrassend informatieve manier stelt ze alles wat met liefde te maken heeft aan de orde: het vinden van de ware, het starten van een relatie, wat is liefde?, hoe hou je vol?, hoe hou je het spannend?, welke valkuilen zijn er? hoe zit dat met seks? Vrolijke illustraties en tekst vormen daarbij een natuurlijke combinatie.
Liefde in beeld is een kleurrijke, geestige en verrassende zoektocht naar wat liefde is en niet is, hoe liefde werkt en hoe het niet werkt.
 
ISBN 9789021170404
Subtitel Nee
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 128
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 200 mm
Hoogte 201 mm
Dikte 10 mm
NUR code 366
Imprint Meinema, Uitgeverij
Leesvragen Nee

Altijd heeft Margreet de Heer een aangenaam opgewekte toon, die zo'n beetje alles goed verteerbaar maakt. Ook als het personage twijfels heeft, zich zorgen maakt of boos is, blijft er een ironische afstand, waardoor je automatisch blijft glimlachen. Tijdens het lezen van Liefde in beeld hou of krijg je vanzelf een goed humeur.

Liefde in beeld komt in mijn boekenkast naast de andere vier deeltjes te staan en naast de geschiedenis van het beeldverhaal die De Heer tekende en schreef. Ze zullen er nog verschillende keren uit gehaald worden.

Lees de volledige recensie op http://teunisbunt.blogspot.nl/2017/03/liefde-in-beeld-margreet-de-heer.html

Er wordt niets nieuws verteld en het blijft aan de oppervlakte, maar het is een gemakkelijk toegankelijk, lichtvoetig en geestig boekje. De auteur gaat met open vizier, zonder vooroordelen, op zoek naar wat liefde is, beschrijft de verschillende aspecten daarvan en deelt die, aangevuld met haar eigen ervaringen, met de lezer. Met kleurige, leuke tekeningen die de tekst goed aanvullen. ~ NBD Biblion

Schrijf uw eigen beoordeling