Like God

bijbels dagboek voor jonge mensen van 20 tot 35 jaar

Auteur(s): Willeke Herwig

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 20,00
Kies je er bewust voor om elke dag een moment stil te zijn met God? Dan is dit dagboek voor jou!Wat beweegt jou?

Gratis verzending binnen Nederland!

Kies je er bewust voor om elke dag een moment stil te zijn met God? Dan is dit dagboek voor jou!

Wat beweegt jou? Wat houdt je bezig? Bij het schrijven van dit dagboek hebben de auteurs jou in gedachten gehad: een jonge christen, die ernaar verlangt God te dienen en te volgen op alle terreinen van het leven: je relaties, je werk of studie, de wereld om je heen. Verlang je ernaar God beter te leren kennen en te begrijpen, in zijn veelkleurigheid? Dit dagboek geeft je een steun in de rug.

Wie is de heilige Geest? Wat betekenen de sacramenten voor mij? En hoe kan het lijden in deze wereld bestaan als God liefde is?

Iedere maand wordt een thema uitgediept aan de hand van de Bijbel. Bij elke dag vind je een kort Bijbelgedeelte om te lezen, een uitwerking daarvan en een gebedspunt. Ook staat bij iedere dag een samenvatting of bijpassende oneliner van maximaal 140 tekens, die je kunt gebruiken om op Twitter (of Facebook) te delen wat je aansprak.

Aan dit dagboek schreven mee: Wim Markus, Dirk Meijvogel, Els van der Vlist, Piet Verhagen, Gerben Roest, Leo Smelt, Jan Hoek, Pieter L. de Jong, Bertine van de Weg, Anne Velema, Dien de Haan en Jeannette Coppoolse. De eindredactie was in handen van Willeke Herwig.


Willeke Herwig-Donker (1985) is freelance redacteur bij bureau Volzinnig. Eerder verscheen van haar het boek 'Hoe zwanger hoe mooier'.
 
ISBN 9789023926375
Subtitel bijbels dagboek voor jonge mensen van 20 tot 35 jaar
Aantal bladzijdes 376
Bindwijze Paperback
Druk 3
Taal Nederlands
Breedte 137 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 26 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Willeke Herwig
Like God
€ 12,99