Exodus

bevrijd om God te dienen

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 12,99
De bijbelstudieserie Luisterend leven laat je verrassende ontdekkingen in de Bijbel doen door intensief naar de tekst te luisteren.Exodus is het boek over bevrijden, meegaan en wonen. Israël wordt bevrijd uit Egypte.
De bijbelstudieserie Luisterend leven laat je verrassende ontdekkingen in de Bijbel doen door intensief naar de tekst te luisteren.

Exodus is het boek over bevrijden, meegaan en wonen. Israël wordt bevrijd uit Egypte. God trekt mee met zijn volk en komt te wonen te midden van zijn volk. Zo biedt Hij zijn volk volop de gelegenheid Hem te dienen. Exodus blijkt verrassend actueel te zijn. De auteur bespreekt tien gedeeltes uit Exodus. Iedere bijbelstudie begint met drie korte studies voor persoonlijke overdenking en eindigt met een kringbijbelstudie.

Drs. J. (Harald) Overeem was werkzaam aan Bijbelschool de Wittenberg en aan de Artios Bijbelschool. Sinds 2010 is hij als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente Boskoop (wijk Oost). Van zijn hand verscheen eerder Kolossenzen – Met Christus verborgen in God.
 
ISBN 9789023925552
Subtitel bevrijd om God te dienen
Aantal bladzijdes 112
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 11 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van