Openbaring

uitzicht op het Rijk van God

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 13,99
Wie Openbaring leest, kan ontmoedigd raken door de moeilijk te begrijpen beelden en gebeurtenissen die Johannes allemaal schildert. Toch is de boodschap van het boek niet onduidelijk.En wie de tijd neemt om te lezen en over de raadselachtige details heen wil stappen, zal meer en meer gaan begrijpen van Openbaring.Daarbij wil dit nieuwe deel in de serie Luisterend Leven helpen.Geheel volgens de unieke bijbelstudiemethode van de serie Luisterend Leven bespreekt de auteur een tiental kernen in het bijbelboek Openbaring.
Wie Openbaring leest, kan ontmoedigd raken door de moeilijk te begrijpen beelden en gebeurtenissen die Johannes allemaal schildert. Toch is de boodschap van het boek niet onduidelijk.

En wie de tijd neemt om te lezen en over de raadselachtige details heen wil stappen, zal meer en meer gaan begrijpen van Openbaring.
Daarbij wil dit nieuwe deel in de serie Luisterend Leven helpen.
Geheel volgens de unieke bijbelstudiemethode van de serie Luisterend Leven bespreekt de auteur een tiental kernen in het bijbelboek Openbaring. Iedere bijbelstudie begint met 3 korte studies voor persoonlijke overdenking en eindigt met een groepsbijbelstudie.


Drs. Age Romkes
Drs. Age Romkes studeerde theologie en was als stafwerker bij IFES-Nederland jarenlang betrokken bij het toerusten van bijbelkringleiders. Momenteel is hij als docent in onder andere de vakken Nieuwe Testament en Bijbelstudievaardigheden verbonden aan de Christelijke Hogeschool Ede en aan De Wittenberg, Christelijke Hogeschool en toerustingscentrum te Zeist.
 
ISBN 9789023924852
Subtitel uitzicht op het Rijk van God
Aantal bladzijdes 112
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 126 mm
Hoogte 202 mm
Dikte 11 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van