Aartsvaders m/v

van Noach tot Rachel

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 9,90
Verrassende ontmoetingen met aartsvaders en -moeders zoals Noach, Abraham, Rebekka en Rachel, in de vorm van bijbelstudies. Zelfs bij niet-bijbellezers zijn ze vaak bekend: de aartsvaders en -moeders Noach, Abraham, Isaak en Jakob, Sara, Rebekka en Rachel, voorouders van de volkeren uit het Midden-Oosten en Israël.
Verrassende ontmoetingen met aartsvaders en -moeders zoals Noach, Abraham, Rebekka en Rachel, in de vorm van bijbelstudies.

Zelfs bij niet-bijbellezers zijn ze vaak bekend: de aartsvaders en -moeders Noach, Abraham, Isaak en Jakob, Sara, Rebekka en Rachel, voorouders van de volkeren uit het Midden-Oosten en Israël. In de Bijbel staan veel verhalen over deze mensen – verhalen die ons laten zien hoe wij zijn, hoe God is en hoe Hij met mensen omgaat. De aartsvaders en -moeders leefden dicht bij God, maar stonden soms ook recht tegenover Hem. Zo houden zij ons een spiegel voor.
Predikant Pieter L. de Jong schreef acht boeiende bijbelstudies die de eerste bijbelse personen opnieuw tot leven brengen en aanzetten tot nadenken en gesprek.
 
ISBN 9789023920304
Subtitel van Noach tot Rachel
Aantal bladzijdes 92
Bindwijze Paperback
Druk 3
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 10 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van