Luisteren naar Elisa

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 9,99
Dit boekje met bijbelstudies verschijnt in de nieuwe reeks 'Luisteroefeningen'. De serie opent met een boekje over de profeet Elisa.
Dit boekje met bijbelstudies verschijnt in de nieuwe reeks 'Luisteroefeningen'. De serie opent met een boekje over de profeet Elisa. De naam 'Elisa' betekent: mijn God is redder. Het is een naam die klinkt als een belofte; in de geschiedenissen van Elisa gaat het om de openbaring van de levende God. Hij maakt die naam steeds opnieuw waar.
De bijbelstudies over Elisa zijn geschreven met het oog op de praktijk van het christelijke leven. Door uitleg, vragen en gesprekspunten wordt geprobeerd om de betekenis van de woorden van de Schrift op het spoor te komen en te ontdekken wat God ons in deze tijd te zeggen heeft. Vandaar ook de ondertitel Dichter bij God.
Ds. W.J. Dekker is protestants predikant te Delft (hervormde wijkgemeente Matthëus).
De serie 'Luisteroefeningen' bevat bijdragen van theologen uit diverse kerkgenootschappen en is geschikt voor gemeenschappelijke en persoonlijke bijbelstudie. De redactie wordt gevormd door ds. W.J. Dekker en ds. G. van Meijeren.
 
ISBN 9789023921196
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 88
Bindwijze Paperback
Druk 6
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 10 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling