Filippenzen

brief aan hemelburgers

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 10,50
Bijbelstudies over een brief die veel te zeggen heeft voor christenen in de 21e eeuw.Filippi was de eerste stad in Europa waar het evangelie werd verkondigd en een christelijke gemeente werd gesticht. Twintig eeuwen scheiden ons van deze vroegchristelijke gemeente.
Bijbelstudies over een brief die veel te zeggen heeft voor christenen in de 21e eeuw.

Filippi was de eerste stad in Europa waar het evangelie werd verkondigd en een christelijke gemeente werd gesticht. Twintig eeuwen scheiden ons van deze vroegchristelijke gemeente. Toch is de brief aan Fillipi verrassend actueel en kunnen wij er veel van leren. De vragen van deze gemeente zijn grotendeels ook de vragen waar we vandaag mee worstelen en hun uitdagingen zijn ook de uitdagingen waar wij voor staan.
In dit bijbelstudieboekje komen vragen aan de orde als: Hoe gaan we om met onze minderheidspositie in de samenleving? Hoe wordt de eenheid binnen de gemeente bewaard en bevorderd? Wat betekent navolging van Christus in de praktijk?
Dit boekje bestaat uit acht bijbelstudies die allemaal op dezelfde manier zijn opgebouwd: een inleidende vraag, korte samenvatting, vers-voor-vers uitleg, lijnen naar ons leven, gespreksvragen en gebed.

Ds. H. Russcher is hervormd predikant te Barneveld.

* Nieuw deel in de reeks Luisteroefeningen, onder redactie van
ds. W.J. Dekker en ds. G. van Meijeren
 
ISBN 9789023924524
Subtitel brief aan hemelburgers
Aantal bladzijdes 88
Bindwijze Paperback
Druk 4
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 9 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling