Meer dan hout en steen

handboek voor herbestemming en sluiting van kerkgebouwen

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 25,50
Kerksluiting is een van de grootste thema’s van de kerk in de komende tien jaar. Dit eerste boek over kerksluiting biedt een schat aan informatie en adviezen voor kerkbestuurders.De verwachting is dat de komende jaren honderden gemeenschapshuizen moeten worden afgestoten.

Gratis verzending binnen Nederland!

Kerksluiting is een van de grootste thema’s van de kerk in de komende tien jaar. Dit eerste boek over kerksluiting biedt een schat aan informatie en adviezen voor kerkbestuurders.

De verwachting is dat de komende jaren honderden gemeenschapshuizen moeten worden afgestoten. Dit boek is bedoeld voor iedereen die bij het sluiten en afstoten van een kerkgebouw betrokken is, zowel in protestantse gemeenten en als in katholieke parochies. Het biedt informatie en adviezen over alle aspecten die aan de orde zijn bij de sluiting van kerkgebouwen, of het nu gaat om verkoop, herbestemming of sloop. Tal van praktijkverhalen maken situaties heel herkenbaar. De auteurs zijn afkomstig uit zowel protestantse als rooms-katholieke kerken.
 
ISBN 9789023926313
Subtitel handboek voor herbestemming en sluiting van kerkgebouwen
Aantal bladzijdes 256
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 163 mm
Hoogte 243 mm
Dikte 32 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling