Minke springt

Auteur(s): Lieke van Duin

Bindwijze: E-book: EPUB met watermerk

Ook verkrijgbaar als:

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 4,99
Minke speelt elke dag met haar buurkinderen Tim, Taco en Nina in de grote binnentuin achter hun huizen. Ze heeft het niet makkelijk: ze wil op paardrijles maar dat kunnen papa en mama niet betalen.
Minke speelt elke dag met haar buurkinderen Tim, Taco en Nina in de grote binnentuin achter hun huizen. Ze heeft het niet makkelijk: ze wil op paardrijles maar dat kunnen papa en mama niet betalen. En s nachts schrikt ze soms zó van het lawaai in het trappenhuis dat ze per ongeluk in haar bed plast. Overdag is ze er nog bibberig van. Prompt noemen de andere kinderen haar huilebalk en bangeschijter. Gelukkig laat Tim haar niet in de steek. Hij is de enige die weet van het bedplassen, maar hij bewaart het geheim. Minke is een beetje op Tim.
Minke moet op schilderles omdat mama denkt dat ze zich daardoor beter gaat voelen. Maar Minke wil véél liever paardrijden! Ze besluit haar paardrijles zelf bij elkaar te verdienen met karweitjes. Minke blijkt talent te hebben, én gevoel voor ponys.
Daardoor verandert alles
Lees verder »

 
ISBN 9789023930389
Subtitel Nee
Bindwijze E-book: EPUB met watermerk
Taal Nederlands
NUR code 282
Imprint Mozaiek

Wie helemaal gek van paarden is, wordt met dit verhaal niet teleurgesteld. Het is uiterst spannend en avontuurlijk geschreven. Verdere thema's zijn: geheimen bewaren, onvoorwaardelijke vriendschap, werken aan je zelfvertrouwen en je eigen grenzen op zoeken maar ook voor jezelf opkomen.

Dieren4u.nl

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Lieke van Duin