Moments

voor ouders van kinderen van 8-12 jaar

Auteur(s): , Nelleke Quist

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 8,99
Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven.
Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven. Een inhoudsvol cadeau aan ouders van jonge kinderen. Met extra magazine voor de kinderen zelf.

Veel ouders willen hun kinderen wel iets van het geloof mee geven, maar vinden het lastig hieraan invulling te geven. Bovendien is het leven van een gemiddeld gezin al druk genoeg. Aan het lezen van dikke boeken of het volgen van een cursus over geloofsopvoeding kom je als ouder niet zo snel

toe. Maar 's avonds op de bank eens een mooi blad doorbladeren behoort wel tot de mogelijkheden! JOP, jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk, heeft daarom in samenwerking met Uitgeverij Boekencentrum het magazine Moments ontwikkeld, een aantrekkelijk magazine dat lekker wegleest, maar intussen inhoudelijk veel biedt. Zo bevat Moments artikelen over spreken over God met je kinderen, samen bidden, omgaan met rouw en verlies en geloofsontwikkeling bij kinderen. Ook biedt Moments veel interviews, ervaringsverhalen en praktische ideeën en adviezen om ouders te inspireren voor het opvoeden met geloven.

Bij Moments hoort ook een klein magazine voor kinderen.

Moments staat onder redactie van JOP, jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland.
 
ISBN 9789023920861
Subtitel voor ouders van kinderen van 8-12 jaar
Aantal bladzijdes 67
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 210 mm
Hoogte 297 mm
Dikte 7 mm
NUR code 740
Imprint Jop

Schrijf uw eigen beoordeling