Moments

voor ouders van jongeren 12 tot 18 jaar

Auteur(s): Miriam Bierhaus, Nelleke Quist

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 8,99
Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven.De combi van opvoeden en geloven is niet altijd makkelijk.
Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven.
De combi van opvoeden en geloven is niet altijd makkelijk. Zeker niet met opgroeiende pubers die hun eigen weg willen gaan. Of pubers die je vraag voorhouden: Wat geloof je zelf eigenlijk? Dat brengt ouders wel bij de vraag: wat wil ik mijn kind daarvan meegeven? En vooral: hoe dan? Want zoals het vroeger ging, zo willen veel ouders het niet meer. Maar hoe dan wel?
Moments laat zien dat opvoeden gaat over hoe jij in het leven staat, hoe je omgaat met je kinderen en met anderen, hoe je je tijd besteedt. Impliciet geef je hiermee heel veel door aan jouw kind. Moments wil ouders inspireren om na te denken wat ze zelf nog meer zouden kunnen doen.
Concreet bevat Moments ervaringsverhalen over geloofsopvoeding, praktische ideeën voor alledaagse en speciale momenten in het leven, waardevolle handvatten in de opvoeding van pubers.

Moments is een uitgave van JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk i.s.m. Boekencentrum Uitgevers.
 
ISBN 9789023926610
Subtitel voor ouders van jongeren 12 tot 18 jaar
Aantal bladzijdes 67
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 210 mm
Hoogte 297 mm
Dikte 7 mm
NUR code 854
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling