Niemandsland

Auteur(s): Guurtje Leguijt

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 12,99
'Niemandsland' is een indringende roman over de jonge Justus, die vanwege de dood van zijn moeder in de jeugdzorg terechtkomt. Hij voelt zich wanhopig en eenzaam.
'Niemandsland' is een indringende roman over de jonge Justus, die vanwege de dood van zijn moeder in de jeugdzorg terechtkomt. Hij voelt zich wanhopig en eenzaam. De enige die hij vertrouwt is zijn oma, maar haar wil hij geen verdriet doen met zijn vragen.
Als hij Len leert kennen en ontdekt dat er mensen zijn die onvoorwaardelijk van hem houden, durft hij langzamerhand weer in liefde te gaan geloven.

Deze indrukwekkende roman is mede gebaseerd op het levensverhaal van Michel Merx, die jarenlang verkeerde in het niemandsland van vele jeugdzorginstanties.


Guurtje Leguijt (1961), auteur van verschillende succesvolle jeugd- en volwassenenromans, won in 2008 met haar veelgeprezen roman 'Niemandsland' de ND|BCB-Publieksprijs.
 
ISBN 9789023996828
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 448
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 40 mm
NUR code 301
Imprint Mozaïek

Een met veel inlevingsvermogen geschreven, psychologisch sterke, aangrijpende, ontroerende, meeslepende en van het begin tot het eind boeiende roman. Een must voor alle medewerkers uit de jeugdzorg, pleegouders en iedereen die graag een goed boek leest.

NBD Biblion

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Guurtje Leguijt
Steekje los?
€ 12,99
Badwater
€ 12,50