Niets moet, alles mag

praktische handleiding voor gezond denken en zelfvertrouwen

Auteur(s): Kees Roest

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 12,99
12e herziene druk Een herziene uitgave van een inmiddels klassieke bestseller. Dit boek is al voor tal van mensen een eyeopener geweest: de ontdekking dat het niet de omstandigheden zijn die ons gestrest maken, maar de manier waarop wij tegen onszelf, anderen en de wereld om ons heen aankijken.
12e herziene druk


Een herziene uitgave van een inmiddels klassieke bestseller.

Dit boek is al voor tal van mensen een eyeopener geweest: de ontdekking dat het niet de omstandigheden zijn die ons gestrest maken, maar de manier waarop wij tegen onszelf, anderen en de wereld om ons heen aankijken. Het aanleren van de RET-methode helpt om perfectionistische en irrationele opvattingen te leren herkennen en veranderen. Met als resultaat een belangrijke vermindering van stress, angst en boosheid. En bovendien meer zelfvertrouwen en een beter begrip van jezelf en anderen, waardoor je allerlei zaken kalmer en efficiënter kunt aanpakken.

In dit werkboek wordt de RET op christelijke leest geschoeid. De auteur laat zien dat deze methode verrassend goed aansluit bij het bijbelse denken. Veel christenen moeten van alles van zichzelf en ook - denken ze - van God. Dat dit 'moeten' vaak echter helemaal geen 'heilig moeten' is, is een van de vele waardevolle inzichten van dit boek.


Drs. C. Roest is klinisch psycholoog en schreef ook 'Tijd maken' en 'Wat dwang met je doet'. Hij is eindredacteur van de serie 'Wat ... met je doet'.
 
ISBN 9789023970774
Subtitel praktische handleiding voor gezond denken en zelfvertrouwen
Aantal bladzijdes 125
Bindwijze Paperback
Druk 13
Taal Nederlands
Breedte 126 mm
Hoogte 201 mm
Dikte 12 mm
NUR code 770
Imprint Boekencentrum

De auteur is psycholoog en zijn boek is bedoeld als een praktische handleiding om onze denkstijl te verbeteren… deze uitgave is een twaalfde herziene druk. Dat zegt genoeg!

NBD Biblion

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Kees Roest
Bewust leven
€ 14,90