Troostpleister Joke Verweerd

geplaatst op 7 feb. 2018
Op zaterdag 17 maart wordt ‘Troostpleister’, het nieuwste boek van Joke Verweerd, gepresenteerd in de Wilhelminakerk, Gedempte Oude Gracht 61, 2011 GM Haarlem.
 
... Lees verder

Studiedag Mijn Vader Uw Vader

geplaatst op 7 feb. 2018

Het Herman Bavinck Center for Reformed and Evangelical Theology (HBCRET) organiseert op 16 maart 2018 ter gelegenheid van de afsluiting van de dogmatische serie van prof. dr. Bram van de Beek ‘Spreken over God’ een middagsymposium over het laatst verschenen boek: Mijn Vader, uw Vader. Aan dit middagsymposium verlenen dr. Eginhard Meijering, prof.dr. Gijsbert van den Br... Lees verder

De leefregel van Franciscus: de liefde achterna

geplaatst op 30 jan. 2018

Franciscus van Assisi inspireert al eeuwenlang miljoenen mensen. Met de komst van paus Franciscus is de belangstelling voor deze minderbroeder uit de dertiende eeuw nog meer gegroeid.

... Lees verder

Auteur Meegroeien met je kleinkinderen geeft grootouderworkshops

geplaatst op 25 jan. 2018

In het voorjaar van 2018 verschijnt het boek Meegroeien met je kleinkinderen - inspiratie voor opa’s en oma’s van Marja Bos-Meeuwsen. Behalve door dit boek wil de auteur ook (nieuwe) opa’s en oma’s ook helpen en inspireren door middel van diversie grootouderworkshops. Marja Bos biedt ook verscheidene workshops aan, hieronder vindt u een ... Lees verder

Lezingen Els Florijn!

geplaatst op 15 jan. 2018

 Els Florijn won met Het meisje dat verdween de ND|BCB Publieksprijs 2011. Haar recente roman Rode papaver oogst veel waardering. De auteur verzorgt lezingen, en gastlessen op scholen, hieronder vindt u een overzicht van de data en locaties.

... Lees verder
Artikelen 1 tot 5 van 20 in totaal Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. Next Page
Toon berichten per pagina