Boekpresentatie Mensen van licht en steen

Geplaatst op donderdag 15 maart 2018
 

Uitgeverij Mozaïek nodigt u van harte uit voor de feestelijke presentatie van de nieuwe roman van Frans Willem Verbaas: Mensen van licht en steen.

Vier vrienden ontmoeten elkaar gedurende een halve eeuw wekelijks op een bankje in de stad. Levien is een overtuigde socialist. De koppige protestant Gijs verovert de mooiste vrouw van de stad. De roomse Nard komt uit een ondernemersfamilie en wordt vastgoedhandelaar. En de vrijgezelle Evert verdient zijn brood als geschiedenisleraar. Tegen hoeveel veranderingen in de samenleving is hun vriendschap bestand?

Een roman over een stad en zijn inwoners, waarin hilarische episodes en diepmenselijke verhalen een afwisselend spoor trekken door de naoorlogse tijd.

De presentatie vindt plaats op zaterdag 24 maart 2018 van 15.00 uur tot 17.00 uur in De Open Hof, Breestraat 10 te Heusden. U bent van harte welkom.

 Het programma is als volgt:

  • Welkom door Arie Kok, uitgever
  • Gesproken bespreking door Jos Rooijmans, cultureel ondernemer en hartstochtelijk Heusdenaar
  • Muzikaal intermezzo
  • Korte toelichting en voorleesfragment door de auteur
  • Overhandiging 1e exemplaar
  • Borrel met boekverkoop, signeren en ontmoeting met de auteur

  We stellen het op prijs als u zich aanmeldt via contact@uitgeverijmozaiek.nl en we hopen u op 24 maart te verwelkomen in het prachtige Heusden!

  Frans Willem Verbaas (1962) is een Nederlands theoloog, PKN-predikant, publicist en romanschrijver. Hiervoor schreef hij de romans: Heilig Vuur, Engelenwoede en De vierde vrouw.