Onheil dat voorbijgaat

psalm 91 en de (oudoosterse) bedreiging door demonen

Auteur(s): Gerrit C. Vreugdenhil

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 29,99
Geesten en demonen zijn geen verleden tijd. In deze studie wordt aan de hand van Psalm 91 onderzocht hoe men ten tijde van het Oude Testament omging met geesten en demonen en wat daarvan de relevantie is voor de gelovige vandaag.In de Westerse cultuur staan mensen steeds meer open voor bovennatuurlijke en paranormale zaken.In boeken, films en op internet uiten mensen hun belangstellingvoor de onzichtbare wereld van geesten en demonen.

Gratis verzending binnen Nederland!

Geesten en demonen zijn geen verleden tijd. In deze studie wordt aan de hand van Psalm 91 onderzocht hoe men ten tijde van het Oude Testament omging met geesten en demonen en wat daarvan de relevantie is voor de gelovige vandaag.


In de Westerse cultuur staan mensen steeds meer open voor bovennatuurlijke en paranormale zaken.
In boeken, films en op internet uiten mensen hun belangstellingvoor de onzichtbare wereld van geesten en demonen. Uit het Nieuwe Testament blijkt dat dit ernstig negatieve gevolgen kan hebben. Aan de hand van Psalm 91 wordt in deze studie onderzocht hoe men ten tijde van het Oude Testament omging met de realiteit van demonen. De beelden van bedreiging uit de psalm worden grondig geanalyseerd op hun demonische betekenis. Vanuit de psalm wordt voor de hedendaagse gelovige in dit boek een antwoord gezocht op de bedreiging door demonen.
 
ISBN 9789023927464
Subtitel psalm 91 en de (oudoosterse) bedreiging door demonen
Aantal bladzijdes 550
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 170 mm
Hoogte 246 mm
Dikte 32 mm
NUR code 703
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling