Onvoorstelbaar

bijbelstudies over de gelijkenissen van Jezus

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 10,50
Bekende gelijkenissen van Jezus, die opnieuw gaan spreken tegen de achtergrond van de cultuur van Jezus tijd.De gelijkenissen van Jezus zijn uit het leven gegrepen, maar wel het leven in zíjn tijd. Wanneer je iets van de context gaat ontdekken, komen ook deze verhalen opnieuw tot leven.
Bekende gelijkenissen van Jezus, die opnieuw gaan spreken tegen de achtergrond van de cultuur van Jezus tijd.

De gelijkenissen van Jezus zijn uit het leven gegrepen, maar wel het leven in zíjn tijd. Wanneer je iets van de context gaat ontdekken, komen ook deze verhalen opnieuw tot leven. Wat Jezus te bieden heeft, is onvoorstelbaar. De gelijkenissen spreken van adembenemende liefde. Dat vraagt om een respons. Toch zijn er velen die de liefde van Jezus naast zich neerleggen. Ook dat is onvoorstelbaar. Wie de liefde van Jezus echt heeft geproefd kan toch eigenlijk niet anders dan Hem volgen. Dit boek biedt een ontdekkingstocht naar de diepte van Gods genade en een uitnodiging om de kracht daarvan te gaan ervaren. Het boek is voorzien van gespreksvragen, die het nog beter geschikt maken voor lezing op een bijbelkring.

* Een inspirerend boek voor bijbelstudie en persoonlijke lezing


Dr. Bernhard Reitsma
Bernhard Reitsma is bijzonder hoogleraar aan de VU, met als leeropdracht de kerk in de context van de islam. Daarnaast is hij als projectleider kerk en islam en docent missiologie verbonden aan de CHE. Reitsma woonde en werkte meerdere jaren in Libanon, waar hij de cultuur van het Midden-Oosten leerde kennen.
 
ISBN 9789023924876
Subtitel bijbelstudies over de gelijkenissen van Jezus
Aantal bladzijdes 89
Bindwijze Paperback
Druk 6
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 10 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

(...) Niettemin doet dit niets af aan de reeds geprezen kwaliteit van dit boekje, dat een plaats verdient in de boekenkast van iedereen die op een of andere manier, in parochie onderwijs,.. soms te maken krijgt met deze gelijkenissen. Het is absoluut het lezen waard. - Wim Smit

Pastorale perspectieven

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van
Kwetsbare liefde
€ 19,99
Adembenemend
€ 7,99
Adembenemend
€ 10,50