Op orde!

minimaliseren in het gezin

Auteur(s): Gera van den Berg, Iris Boter

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 14,99
Steeds meer mensen zien de waarde in van het minimaliseren- alleen dat houden of aanschaffen wat echt waarde toevoegt. In dit boekje voert Gera van den Berg een pleidooi voor minimaliseren, ontspullen of consuminderen.
Steeds meer mensen zien de waarde in van het minimaliseren- alleen dat houden of aanschaffen wat echt waarde toevoegt. In dit boekje voert Gera van den Berg een pleidooi voor minimaliseren, ontspullen of consuminderen. Op een lichtvoetige en praktische manier vertelt ze over de waarde van minimaliseren en over de praktijk van alle dag. Een aanstekelijk boek vol met praktische ideeën en adviezen.
 
ISBN 9789023971764
Subtitel minimaliseren in het gezin
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 144
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 169 mm
Hoogte 170 mm
Dikte 15 mm
NUR code 450
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee
‘Een effectieve methode om de chaos in toom te houden.’ – Happikidz Het boekje is zelf ook duidelijk het product van een geordende geest: Van den Berg beperkt zich niet alleen tot tips over kleding, speelgoed en de inrichting van kamers, maar biedt ook een overkoepelend kader voor een nuchtere leefstijl gericht op consuminderen. Een aanstekelijk boek met praktische ideeën en adviezen. ~ CW, 1 september 2017

Schrijf uw eigen beoordeling