Op Toonhoogte

liederenbundel muziekeditie eenstemmige zetting met gitaarakkoorden

Auteur(s): , Diane Palm

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 42,50
Sluit naadloos aan op zangontwikkelingen in bijbelgetrouw Nederland. Met veel succes heeft de HGJB (Hervormd Gereformeerde Jeugbond) in eigen beheer de liederenbundel Op Toonhoogte ontwikkeld en uitgegeven.

Gratis verzending binnen Nederland!

Sluit naadloos aan op zangontwikkelingen in bijbelgetrouw Nederland.


Met veel succes heeft de HGJB (Hervormd Gereformeerde Jeugbond) in eigen beheer de liederenbundel Op Toonhoogte ontwikkeld en uitgegeven. De bundel met aanvankelijk 300 liederen is inmiddels gegroeid naar een selectie van bijna 400 liederen (editie 2000). Ook is een tekstboek met eenvoudige gitaargrepen gemaakt. Naast grote belangstelling uit de directe gebruikerskring (jongeren in kerkelijke gemeenten) is er een groeiende belangstelling uit de gemeenten waartoe deze jongeren gerekend worden en van buiten de directe kerkelijke kring (te denken valt aan scholen en andere kerken dan de Hervormde gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland). Uitgeverij Boekencentrum heeft in samenwerking met de HGJB een vernieuwde en uitgebreide uitgavenreeks Op Toonhoogte ontwikkelen en aanbieden. Deze reeks is nu behalve voor de oorspronkelijke doelgroep ook gemakkelijk(er) verkrijgbaar voor anderen (gemeenten, scholen, enz). Bovendien is de tekstbundel met eenvoudige gitaargrepen vervangen door een editie met een melodielijn én gitaargrepen. Deze combinatie biedt een grotere functionaliteit.

Inhoud
Psalmen uit de berijming van 1773 en 1968 en uit Psalmen voor Nu
Gezangen uit Bundel 1938, Liedboek voor de Kerken en Zingende Gezegend
Liederen uit Opwekking, Youth for Christ en Johannes de Heer en nieuwe liederen
Kinderliederen van Elly en Rikkert, Opwekkingsliederen voor Kinderen, Prinsen en prinsessen en vele andere.Kijk hier voor de Cd-Uitgave U, behorend bij Op Toonhoogte
 
ISBN 9789023919162
Subtitel liederenbundel muziekeditie eenstemmige zetting met gitaarakkoorden
Aantal bladzijdes 12
Bindwijze Hardback
Druk 9
Taal Nederlands
Breedte 180 mm
Hoogte 255 mm
Dikte 32 mm
NUR code 709
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van , Diane Palm