Op zilveren vleugels

Auteur(s): Sarah Sundin, Roeleke Meijer-Muilwijk

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 12,50
Ruth Doherty werkt in een militair hospitaal in Engeland. Ze verzorgt vliegeniers die Europa proberen te bevrijden.
Ruth Doherty werkt in een militair hospitaal in Engeland. Ze verzorgt vliegeniers die Europa proberen te bevrijden. Ruths broers en zusjes zijn na de dood van hun ouders in Amerika achtergebleven, en het is Ruth alles waard om zo veel mogelijk geld te sparen.
Als piloot Jack Novak gewond raakt en in het militaire hospitaal terechtkomt, is hij direct van Ruth gecharmeerd. Maar Ruth wil haar hart niet verliezen, aan welke man ook.
Te midden van het gevaar en de spanning van de Tweede Wereld-oorlog zullen Jack en Ruth elkaar echter meer dan ooit nodig hebben.

'Op zilveren vleugels' voert de lezer mee van het Engelse platteland naar het levensgevaarlijke luchtruim boven Frankrijk. Onderweg spelen liefde, vergeving en opoffering een grote rol.

Na een carrière als apotheker besluit Sarah Sundin haar hart te volgen en te gaan schrijven - met de serie 'Wings of Glory' als resultaat. Sundins oudoom was piloot bij de Achtste Luchtmacht tijdens de Tweede Wereld-oorlog. 'Een verre melodie' is haar debuut, 'Op zilveren vleugels' is het tweede deel in de serie.

De media over 'Een verre melodie':
'Sundin heeft een vlotte pen en zal met deze historische roman een hoop lezers plezieren. Het is uitkijken naar deel twee en drie van deze serie.' - Nederlands Dagblad

'"Een verre melodie" doet denken aan "Vliegers in het vuur" van K. Norel.' - Reformatorisch Dagblad
 
ISBN 9789023994114
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 416
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 39 mm
NUR code 342
Imprint Mozaïek

Schrijf uw eigen beoordeling