Partnerprogramma

Haal meer uit je website of app en wordt affiliate van Boekencentrum

Een 'affiliate' is een aangesloten persoon of organisatie die als het ware een 'filiaal' vormt. Het werkt als volgt. Boekencentrum Uitgevers betaalt je een bedrag voor elke verkoop die je genereert via jouw website of app. Speciale software traceert elke bestelling die via jouw website bij Boekencentrum terechtkomt, en legt de resultaten vast. Zo hebt je altijd online inzage in uw beloning. Boekencentrum maakt hierbij gebruik van een onafhankelijke en deskundige intermediair: online marketingbureau Daisycon. Daisycon houdt alle transacties bij en zorgt voor tijdige uitbetaling.

Mogelijkheiden van affiliate marketing
Affiliate marketing stelt je kosteloos in staat om (extra) inkomsten te realiseren met jouw website. Zo hebben diverse partijen waarmee wij samenwerken ervoor gekozen om met deze inkomsten één of meer goede doelen te steunen. De handeling is eenvoudig: je plaatst een tekstlink of een banner op jouw website die doorlinkt naar de website van Boekencentrum. Er zijn ook uitgebreide mogelijkheden, daarvoor verwijzen we je naar Daisycon. Je kunt ook kiezen voor creatieve vormen, bijvoorbeeld door seizoensthema's aan te bieden. De meeste webmasters zullen met het plaatsen van de links of banners geen moeite hebben. 


Wat moet je doen om partner van Boekencentrum te worden?
Je meldt zich aan bij Daisycon. Daisycon stuurt je een bevestiging per mail (duurt maximaal enkele werkdagen). Vanaf dat moment kunt je aan de slag met het digitale materiaal dat Boekencentrum via Daisycon ter beschikking stelt.

Voor aanmelden bij Daisycon, klik hier.

Geen korting
Het is uitdrukkelijk NIET toegestaan op enigerlei wijze korting aan een consument verder te geven (cashback/spaarpunten, ed.) in verband met de vaste-boekenprijs-richtlijnen van het Commissariaat van de Media.