Pleidooi voor Postmoderne devotie

navolging vanuit vrijheid en gemeenschap

Auteur(s): Mink de Vries

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 12,90
De belangstelling voor de Moderne Devotie bloeit de laatste tijd weer in alle hevigheid op. Bij protestant en katholiek en iedereen die zich bezighoudt met de kern van de christelijke geloofstraditie.Dit pamflet gaat over de vraag hoe het kan dat de beweging van Geert Grote en Thomas a Kempis na meer dan zeshonderd jaar nog steeds zoveel kracht blijkt te bezitten.Deze 'beweging van de Geest' zit vol verrassingen, ruimte en vrijheid.
De belangstelling voor de Moderne Devotie bloeit de laatste tijd weer in alle hevigheid op. Bij protestant en katholiek en iedereen die zich bezighoudt met de kern van de christelijke geloofstraditie.

Dit pamflet gaat over de vraag hoe het kan dat de beweging van Geert Grote en Thomas a Kempis na meer dan zeshonderd jaar nog steeds zoveel kracht blijkt te bezitten.
Deze 'beweging van de Geest' zit vol verrassingen, ruimte en vrijheid. Initiator en drijvende kracht Mink de Vries de beweegredenen toe en legt hij uit welke rol de geestelijke, economische en sociale crisis speelt. Hij houdt ons een spiegel voor van navolging, gemeenschap en stille aandacht en daagt uit om ons aan te sluiten. En dit alles in slechts twaalf waarden!
 
ISBN 9789023926689
Subtitel navolging vanuit vrijheid en gemeenschap
Aantal bladzijdes 88
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 13 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum

Een beweging met gemeenschap als kernwaarde, maar dan „vol verrassingen, ruimte en vrijheid.” Zo zou de postmoderne opvolger van de moderne devotie er volgens Mink de Vries uit moeten zien.

Reformatorisch Dagblad

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Mink de Vries