Postille 65

Auteur(s):

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 19,90
De Postille ondersteunt wekelijks elke voorganger en prediker bij het maken van een preek. Ook deze nieuwe bundel biedt voor zon- en feestdagen een schat aan exegetisch en homiletisch materiaal.De jaarlijks verschijnende Postille biedt een welkome handreiking bij het voorbereiden van de Woordverkondiging.
De Postille ondersteunt wekelijks elke voorganger en prediker bij het maken van een preek. Ook deze nieuwe bundel biedt voor zon- en feestdagen een schat aan exegetisch en homiletisch materiaal.


De jaarlijks verschijnende Postille biedt een welkome handreiking bij het voorbereiden van de Woordverkondiging. De preekschetsen volgen de hoofdlijn van het kerkelijk jaar. Deze 65e aflevering gaat daarnaast in op de onderwerpen gebed, leven met God, christelijke meditatie en het geweten. Ook is er aandacht voor kerk-zijn in het verpleeghuis, verlies en verdriet en de leefwereld van jongeren. Het inleidende artikel over de beamer en de preek wordt geschreven door Els van der Wolf-Kox, predikant te Zeewolde.
 
ISBN 9789023926962
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 210
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 152 mm
Hoogte 227 mm
Dikte 15 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling