Praktijkgericht

handboek voor de hbo-theoloog

Auteur(s): Jan Hoek

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 16,50
De hbo-theoloog is niet meer weg te denken uitde samenleving. Er is de laatste tijd dan ook veelonderzoek verricht naar de positie en het profielvan de hbo-theoloog.Dit handboek bevat de resultaten van dit onderzoek, plus een schat aan onmisbare informatie voor elke hbo-theoloog in opleiding of aan het werk.
De hbo-theoloog is niet meer weg te denken uit
de samenleving. Er is de laatste tijd dan ook veel
onderzoek verricht naar de positie en het profiel
van de hbo-theoloog.

Dit handboek bevat de resultaten van dit onderzoek, plus een schat aan onmisbare informatie voor elke hbo-theoloog in opleiding of aan het werk. In vier delen wordt achtereenvolgens ingegaan op de persoon en de vaardigheden van de hbo-theoloog, het beroepenveld waarvoor de hbo-studie mensen opleidt, de werkomstandigheden en -eigenheden van de hbo’er in de kerk, en belangrijke adressen en websites. In praktische bewoordingen worden allerlei kansen en uitdagingen beschreven, knelpunten benoemd en adviezen gegeven.

Het handboek staat onder redactie van N. Belo; dr. R. Erwich; dr. J. Hoek; K. de Jonge; dr. S. Paas; dr. J.M. Praamsma. Zij zijn allen verbonden aan het lectoraat gemeenteopbouw van de Christelijke Hogeschool Ede. Tot de medewerkers behoren ook docenten van andere hogescholen.
 
ISBN 9789023925507
Subtitel handboek voor de hbo-theoloog
Aantal bladzijdes 176
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 145 mm
Hoogte 225 mm
Dikte 16 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling