Protestantse bronnen over God

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 11,90
Deze bundel verschijnt naar aanleiding van de pastorale handreiking Spreken over God van de generale synode van de Protestantse Kerk in Nederland.Vijf protestantse theologen belichten verschillende themas in het gesprek over God: Godsbeelden in het Oude en Nieuwe Testament, spreken over God in de gereformeerde en de lutherse traditie, en de ontwikkeling van Godsbeelden in de moderne theologie tot op vandaag.Aan dit boek werkten mee: prof. dr.
Deze bundel verschijnt naar aanleiding van de pastorale handreiking Spreken over God van de generale synode van de Protestantse Kerk in Nederland.

Vijf protestantse theologen belichten verschillende themas in het gesprek over God: Godsbeelden in het Oude en Nieuwe Testament, spreken over God in de gereformeerde en de lutherse traditie, en de ontwikkeling van Godsbeelden in de moderne theologie tot op vandaag.

Aan dit boek werkten mee: prof. dr. K. Spronk, prof. dr. R. Roukema, dr. G.H. Borger-Koetsier, prof. dr. M. Matthias, dr. R.H. Reeling Brouwer.
 
ISBN 9789023925545
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 84
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 8 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van