Compleet gelukkig

Auteur(s):

Bindwijze: CD

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 29,90
Psalmen voor Nu is compleet! Met de gloedvolle dubbel-cd Compleet gelukkig laten de hebraïci, dichters en componisten van Psalmen voor Nu een groots slotakkoord klinken.

Gratis verzending binnen Nederland!

Psalmen voor Nu is compleet! Met de gloedvolle dubbel-cd Compleet gelukkig laten de hebraïci, dichters en componisten van Psalmen voor Nu een groots slotakkoord klinken. Het gedroomde doel is bereikt: alle honderdvijftig psalmen voor iedereen beschikbaar in toegankelijke taal en op eigentijdse muziek. Zo blijven de psalmen boeien, als samenzangliederen en als luisterliederen.

Compleet gelukkig bevat de laatste bewerkingen uit de reeks van Psalmen voor Nu en zeker niet de minste. Met de prachtige bewerkingen van bijvoorbeeld Psalm 65, 51 en 139 bevat deze cd genoeg bekende psalmen. Ook de minder bekende Psalm 55 en 37 schitteren in hun nieuwe jas. De bijdragen van gastcomponisten als Kinga Bán (Sela), Jeroen van der Werken, Bas van Nienes (Mensenkinderen), Viktor van Woudenberg (Wooden Saints) en Bas Bons maken deze cd extra waardevol.
 
ISBN 9789023968450
Subtitel Nee
Bindwijze CD
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 126 mm
Hoogte 141 mm
Dikte 16 mm
NUR code 74
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

De teksten van Psalmen voor Nu daarentegen zijn veelal aansprekend. Sommige teksten zijn erg mooi, sommige melodieën aansprekend en goed gecomponeerd. Ik kan me voorstellen dat er teksten zijn vanuit Psalmen voor Nu die je bijblijven en die een plek krijgen in het geloofsleven. In die zin kan het project liefde tot het bijbelboek der Psalmen genereren.

De Waarheidsvriend

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van
God wil bij mensen wonen

Normale prijs: € 19,99

Special Price € 12,50