Refomeisje

Auteur(s): Annemarie van Heijningen-Steenbergen

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 9,99
In 'Refomeisje' kruipt Annemarie in de huid van het meisje dat ze was. Met een mengeling van verwondering en dankbaarheid kijkt ze terug naar de kerk en de omgeving waarin zij tot geloof kwam.Het verhaal biedt een respectvolle inkijk in de refocultuur en is herkenbaar voor 'insiders'.Een openhartig relaas, kwetsbaar, spiegelend en warm van toon.'Refomeisje' is een boek dat tot nadenken stemt en gespreksstof oplevert.Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977), getrouwd en moeder van drie kinderen, is schrijfster en columnist.
In 'Refomeisje' kruipt Annemarie in de huid van het meisje dat ze was. Met een mengeling van verwondering en dankbaarheid kijkt ze terug naar de kerk en de omgeving waarin zij tot geloof kwam.
Het verhaal biedt een respectvolle inkijk in de refocultuur en is herkenbaar voor 'insiders'.
Een openhartig relaas, kwetsbaar, spiegelend en warm van toon.
'Refomeisje' is een boek dat tot nadenken stemt en gespreksstof oplevert.

Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977), getrouwd en moeder van drie kinderen, is schrijfster en columnist. Ze publiceerde een jaar lang op de website van 'Margriet' en schrijft momenteel in 'Visie' en in het 'Reformatorisch Dagblad'.
 
ISBN 9789023928560
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 72
Bindwijze Paperback
Druk 6
Taal Nederlands
Breedte 150 mm
Hoogte 150 mm
Dikte 8 mm
NUR code 402
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Ik waardeer de respectvolle manier waarop de schrijfster haar geloofsopvoeding beschrijft. Geen zure terugblik, maar een eerlijke beschrijving van haar eerste ervaringen met God tot haar afscheid en de overstap naar een andere kerk. Mooi geschreven, met achterin een minicursus tale Kanaans voor de liefhebber!

Woord & Dienst

 

Misschien is het een wereld die je van binnenuit kent. Misschien ken je alleen de grapjes maar. Het boekje ‘Refomeisje’ geeft in elk geval een bijzonder inkijkje in een wereld waar de Tale Kanaäns nog heel gewoon is. Lees de review!

Mint Magazine

 

De schrijfster heeft alles in huis om een geslaagd boekje te schrijven over de refocultuur. Ze heeft een trefzekere pen, humor en een milde blik, waardoor de lezer, die door haar bril meekijkt, zich eerder verbaast dan ergert. Uiteindelijk heeft ze het refonest verlaten, maar in dit boek zoekt ze de verbinding met haar jeugd en met de mensen uit ‘de zware kerken’. Zinvol én grappig is de toegevoegde minicursus tale Kanaäns.

Réveil

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Annemarie van Heijningen-Steenbergen