Winkelen per

Momenteel zoekt u op:

 1. Prijs: € 10,00 - € 20,00
Prijs
Bindwijze
 1. (3)

Reizen & Wandelen

Lijst  Foto-tabel 

  Hemelse oorden

  twintig spirituele pleisterplaatsen

  € 19,90
  In de hectiek van het bestaan zoeken steeds meer mensen naar rust, naar plekken waar men zich tijdelijk kan terugtrekken. Hemelse oorden beschrijft zo’n twintig spirituele ‘oplaadplekken’: kloosters, maar ook Bed & Breakfasts en andere initiatieven.

  Vroeger vonden reizigers en pelgrims gastvrijheid in kloosters.

  Niet leverbaar

  Kerken, kapellen en kathedralen

  beeldgids voor de vakantieganger

  € 15,50
  Vakantiegangers nemen graag een kijkje in allerlei kerkjes en kathedralen, de deur staat immers altijd open, het is er lekker koel en er is veel moois te zien.

  Maar wie is eigenlijk die heilige bij wie je een kaarsje aansteekt en wie staan er afgebeeld op de glas-in-loodramen? Hoe is de kerk eigenlijk ingedeeld en wat betekenen alle symbolen?
  Dit boek is gemaakt voor mensen die willen weten wat ze zien.
  Het behandelt in het kort de beeldcultuur van een aantal veel voorkomende verhalen en figuren uit het Oude en Nieuwe Testament en uit de geschiedenis van het christendom.

  Niet leverbaar

  Jordanië

  reisgids voor de bewuste bezoeker

  Piet van Midden

  € 19,99
  Jordanië bestaat grotendeels uit woestijn, maar het gedeelte dat voor bezoekers goed toegankelijk is, heeft zoveel boeiende geschiedenis dat je nauwelijks uitgekeken raakt. De Nabatese stad Petra is een must voor iedereen die verbazing zoekt, Wadi Rum diende vaak als decor voor films en in Jerasj, het bijbelse Gerasa, waan je jezelf in de antieke wereld.

  Niet leverbaar

Lijst  Foto-tabel